sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Salaatti uunipunajuurista ja vuohenjuustosta


Lisää hehkutusta yhdistelmästä punajuuri-vuohenjuusto, tällä kertaa salaatin muodossa.  Kun se vaan on niin hyvää!

Paistoin pieniä punajuuria 160 asteisessa uunissa kypsiksi, noin 45 min. Jäähdytin niitä hieman ennen kuorimista. Salaattipohjaan käytin rucolaa, punamangoldia ja vuonankaalta. Päälle retiisiä, kuutioitua punajuurta, vuohenjuustoa ja paahdettuja pinjansiemeniä.
Kastike kannattaa sekoittaa salaatinlehtien kanssa kulhossa ennen kokoamista, näin lehdet maustuvat tasaisesti.
Kastikkeena oli perus vinaigrette johon lisäsin vähän juoksevaa hunajaa,  eli oliiviöljyä, balsamicoa, vähän sitruunanmehua, suolaa, mustapippuria ja sitä hinajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti