sunnuntai 12. elokuuta 2012

Loma on ihmisen parasta aikaa!


Yllä oleva kuva kertookin kaiken viime viikostani. Aurinkoa, hyvää ruokaa, monta kirjaa, aivot narikassa ja ainoita fyysisiä suorituksia vääntäytyminen rantatuolissa perspuolelta mahapuolelle. Tämmösiä lomia ainakin minä tarvitsen sopivin väliajoin. Ja yksin kun reissaa niin mieltänsä voi muuttaa vaikka kesken ajatuksen eikä kellekään tarvi selitellä. Kerrassaan ihanata!

Saavuin hotelliin pilkkopimeässä keskellä yötä ja hämmästys oli aikamoinen kun aamulla avasin parvekkeen oven, vastassa oli ehkä paras näkymä ikinä. Ja pari otosta Kalymnoksen "pääkaupungista" PothiastaNyt on hanskat virtaa täynnä ja alkaa armoton puurtaminen, nimittäin vuosien saatossa lehdistä revittyjen reseptien kokoaminen yksiin kansiin, mun uuteen ihanaan reseptikirjaan. Ja mukana tuli paljon kivoja tarroja.


Vielä on onneksi lomaa jäljellä.

16 kommenttia:

 1. Anna, nostan niin hattua, jos saat kaiken kauniisti ja siististi tuohon kirjaseen - ja sen lisäksi olen kade nimim.banaanilaatikko vaatehuoneessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Amazon toimittaa parissa päivässä ja ilman postikuluja nykyisin. Joudun ehkä tilaamaan pari lisää :)

   Poista
 2. Oi mitkä maisemat!
  Kivaa että noita Moleskinen reseptikirjoja saa taas! (Amazonissakin näytti lukevan "more on the way", kun niitä välillä ei ollut ollenkaan.) Mun rämäistä ja tupaten täyttä Pirkka-kansiota on kaikkea muuta kuin houkuttelevaa selailla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi moleskinet on kyllä ihania, meinasi lähteä lapasesta tilaus mutta nyt kuitenkin pidättäydyin vain tuossa reseptikirjassa... toistaiseksi.

   Poista
 3. Ihana reseptikirja! Mulla on pari reseptikirjaa,jonne olen liimannut reseptejä,mutteivät ne noin hienot ole...
  Ja hyvän näköinen lomapaikka,toivottavasti ei ollut liian kuumaa ..itäisen Välimeren alueella kun on nyt niin huh tukalan kuumaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumaa kyllä oli, alkuviikko +35 ja loppuviikosta huiteli jo neljässäkympissä. Mutta onneksi tuuli reippaasti ja se teki olon oikein mukavaksi.

   Poista
 4. Kuulostaa ihkulta lomalta. :) Ja lämpöiseltä.

  VastaaPoista
 5. Upeita maisemia ja varmasti ihanan rentouttava loma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat oli jylhänhienot, Kalymnos on kuulemma maailman parhaita paikkoja harrastaa kalliokiipeilyä. Ja sukeltajia/snorklailijoita näkyi myös hyvin paljon.

   Poista
 6. Öööh tuu jo töihin! Ikävä!

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Enpäs alkkaroinutkaan :D kyllä mä joka illalle jouduin pohtimaan syömäpaikkoja mutta siinäpä mun viikon aivotyöskentely.

   Poista
 8. Kyllä sua on taas koeteltu, yritä kestää! :-D

  Upeat maisemat, auringon lämmön voi tuntea kuvista. Moleskinet on ihQ, pitääkin laittaa tuollainen reseptikirja korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moleskineja löytyy niin moneen lähtöön, sullekin sellainen kiva tyylilyylikirja :)

   Poista