maanantai 17. lokakuuta 2011

It's glögi o'clock!


Glögikausi alkoi jo elokuun lopussa kun korkkasin viime talvelta unohtuneen glögipullon, mikä onkin melko erikoista koska meikkiksen käytössä ei glögit juurikaan ehdi vanheta. Glögi on ihanaa!
Tänään ostin ensimmäiset tämän vuoden ns. vuosikertaglögit, Blossaa ja Loimua. En osannut päättää kumpaa mastaisin ensin, niinpä korkkasin molemmat ja otin hömpsyt, tai no mukilliset, siis pienet mukilliset, kummastakin pullosta.

Blossan tämän vuotisessa glögissä tuoksuu ja maistuu kahvi.
Loimun sivuilla taas kerrotaan miten siinä "lämmin sisilialainen punaviini kohtaa pohjolan luonnon punakan karpalon sekä jouluiset ystävykset kanelin ja neilikan", mun nenään siinä tuoksui kardemumma.

Sen kummemmin näitä arvostelematta totean vaan, että omia makunystyröitä miellytti enemmän Blossa. Syynä saattoi olla sekin, että tein glögien seuraksi viikuna-manchego leipäsiä ja Blossan kahvimaisuus sopii juustolle loistavasti.Eli ohje kaikessa yksinkertaisuudessaan:
paahdoin palaset rouhe-ciabattaa, leikkasin päälle siivut juustoa ja viikunaa ja päälle aavistus timjamihunajaa.Sitten vielä toisenlaista asiaa. Sain mukavan viestin Inkiväärihillon Luumukalta. Hän oli valinnut omasta mielestään viisi kivan nimistä blogia, nimiä jotka ovat "hauskoja, osuvia ja luovia" ja omani oli mukana tuossa viisikossa, jee! Siitä hyvästä sain tämän tunnustustägin. Kiitos siitä!
(Pikkunen kiitos kuuluu myös brother-in-lawlle ja The Doorsille :)Tunnustusta kuuluu jakaa eteenpäin ja tässä säännöt:

1. Kiitä palkinnon antajaa jakamalla hänen bloginsa linkkiä.
2. Jaa palkinto 10 seuraavalle blogille.
3. Ilmoita palkinnon saajille palkinnosta.

Olen melko uutukainen bloggaaja ja kovasti ilahdun, jos joku tänne Soul Kitcheniin tiensä löytää ja vaivautuu vielä lukemaankin. Siksi haluan antaa tunnustuksen eteenpäin kahdelle muulle uudehkolle blogille jotka olen kivoiksi todennut (jep, vain kahdelle, kymmenen olisi ollut vähän liian haasteellista koska enimmäkseen seuraan ulkomaisia blogeja). Tutustukaapa näihin!

5 kommenttia:

 1. Oih, mulle oli tullut kommentti! Ja vielä tunnustus, jonka mukaan joku pitää blogiani kivana. Uudehkon bloggaajan suuria hetkiä, kii-tos! Oma blogisi vaikuttaa sen verran ihastuttavalta, että taidanpa tulla uudestaankin. :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan Emiliaa! Kiitoksia tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 3. Joitko Blossasi kylmänä vai kuumana? Kuulemma vois maistua lämmittämättäkin, ainakin jossain niin vinkattiin. Mulla on hyllyllä viiden pullon rivi Blossa-pulloja, mutta vielä en ole tohtinut aloittaa glögikautta. Ehkä jo tulevana viikonloppuna. :)

  VastaaPoista
 4. Hilpasin sen kuumana mutta ehkäpä seuraavan kerran testaan ja otan hörpyn suoraan pullon suusta :)

  VastaaPoista
 5. Blossaa testattiin viime viikonloppuna myös ja tykästyttiin. Toisen pullon vein isälle lahjaksi. Pitääkin seuraavaksi testata tuota Loimua. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista