lauantai 29. lokakuuta 2011

Viini- ja ruokamessut Helsingissä

Viini Ruoka & Hyvä elämä - tapahtuma järjestetään viidettä kertaa Helsingin Messukeskuksessa 27. - 30.10. Samalla lipulla pääsee myös kirja- ja musiikkimessuille sekä ArtForum Helsinki -tapahtumaan.

Viinipuolella teemana oli bio- ja luomuviinit, mutta ryysis alueella oli melkoinen emmekä jääneet sen kummemmin perehtymään mihinkään viiniin erityisesti, tärkeintä oli työviikon päätteeksi saada hyvää viiniä lasiin ja päivittää kuulumiset kavereiden kanssa.
Viini- ja ruokatapahtuman näytteilleasettajalista löytyy täältä.

Kotiin messuilta lähti Deli Delistä savustettua paprikajauhetta ja italialaisia suolaan säilöttyjä kapriksia, Decanterista viilaraastin, ihanan fiskarsilaisen Petris Chocolate Roomin ihania käsintehtyjä praliineja (ne savusuolalla maustetut ja suolamantelipraliinit...OMG! Ja ilouutinen Petrisin helsinkiläisille faneille: puoti avattu osoitteeseen Museokatu 11!), iso klöntti parmesania ja Rezen croissantit huomisaamun palaksi.
Kirjamessuilta mukaan lähti yksi Leila Lindholmin keittokirja ja Hesarin Ruokatorstai-opus, oikein hyvään hintaan molemmat.

Tervemenoa messuille kaikki!


Deli Deli

Deli Deli
Mainoksen uhri
The British Fudge Company
The British Fudge Company
Petris Chocolate Room4 kommenttia:

 1. Voihan rutto. Oon huomenna menossa ja todella pahasti hassahtanut fudgeen, jonka kilohinta esim. Kampissa on 29,90!!
  Irtooko tuolta halvemmalla, vai jätänkö suosiolla lompakon kotiin:)??

  VastaaPoista
 2. En yhtään muista niiden hintoja, en muista edes katsoneeni koska pällistelin vain sitä valtavaa määrää. Älä vaan jätä lompsaa kotiin!

  VastaaPoista
 3. Ostitko niin ison palan juustoa, että sait salamin kaupan päälle? Oltiin kanssa tuolla messuilla. Viinirasteille oli niin pitkät jonot, että ohitettiin suosiolla. Fudgetarjontaan taasen ihastuttiin suuresti. Ne on ihan mahtavan herkullisia. Ja kilohinta on järjetön!

  VastaaPoista
 4. Jep, ostin ison palan juustoa isolla rahalla vain saadakseni pienen pötkylän salamia, joka tuli syötyä parilla haukulla :) Mutta hyviä oli molemmat.

  VastaaPoista