lauantai 28. huhtikuuta 2012

Vuohenjuustolla täytetyt ahvenfileet


Yritän puolustella tätä kelmeän keltaista kuvaa sillä, että se on otettu päivää ennen Liemessä-Jennin ruokakuvauskurssia. Nyt on Jennin opastuksella palautettu mieleen valkotasapainot, himmenninaukot, syväterävyydet ja opeteltu ruokastailausta, joten varo vaan Jokihaka, sut haastetaan vielä, jonain vuonna!

Mutta nyt on aika postata huhtikuun kalahaasteruoka. Nämä täytetyt ahvenfileet jäi mun makumuistiin muutaman vuoden takaa ravintola Kosmoksesta. Sen verran muisti saattaa pettää etten ole satavarma oliko ne sittenkin täytetty sinihomejuustolla. Mutta ihan miten vaan, hyviä ne oli silloin ja hyviä olivat nämäkin.


VUOHENJUUSTOLLA TÄYTETYT AHVENFILEET

ahvenfileitä
vuohenjuustoa
tilliä
suolaa
valkopippuria
korppujauhoja
voita


Levitä ahvenfileet työalustalle ja ripottele niille suolaa ja valkopippuria.

Murustele joka toisen päälle vuohenjuustoa ja tilliä (voi kuulostaa oudolta yhdistelmältä, mutta toimii!) ja aseta toinen file päälle.  

Pyörittele molemmin puolin korppujauhoissa ja paista voissa rapeiksi.

Tarjoile vaikkapa uusien perunoiden ja sitruunalohkojen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Juu täällä odotellaan:) Tervetuloa vaan valokuvauksen loputtomaan mutta hauskaan suohon... Aloin jo alustavasti miettimään sitä vinkkipostausta. Kiitos vaan pyynnöstä, olin ihan otettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ensin ollut varma kehtaanko kysyä kun koskaan ei voi tietää miten te taiteilijat suhtaudutte omien taitojenne paljastamiseen :) Mutta mahtavaa, mä jään todella odottelemaan sitä postausta, ja varmasti montaa muutakin kiinnostaa.

      Poista